Controles wijkteams | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Controles wijkteams Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Het wijkteam van de Stuivenbergwijk organiseerde maandag opnieuw een controleactie. 27 foutparkeerders werden beboet, samen met een wagen die een fietser inhaalde in een fietsstraat. 3 sluikstorters kregen een gasboete. Een fiets die niet op slot stond werd meegenomen om te vermijden dat deze zou gestolen worden.

Het wijkteam van Merksem controleerde dit weekend vooral op verkeersovertredingen. Er werden 28 parkeerboetes uitgeschreven. 48 bestuurders negeerden verbodsborden of het rode licht en kregen ter plaatse de rekening gepresenteerd. 1 bestuurder testte positief op het gebruik van drugs. Tot slot werd ook een sluikstorter betrapt.

Het wijkteam van de Unolaan controleerde kapperszaken in samenwerking met medewerkers van de RSZ. In 6 van de 10 gecontroleerde zaken werden overtredingen vastgesteld. In 4 gevallen ging het om illegale tewerkstelling, bovenop 4 vaststellingen omtrent foutieve inschrijvingen van medewerkers. 1 persoon wordt ook in onderzoek genomen omwille van vermoedens van schijnzelfstandigheid.

12/10/2021