Bivakmuts en mes in beslag genomen bij bromfietser onder invloed | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Bivakmuts en mes in beslag genomen bij bromfietser onder invloed Printvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Zondagnamiddag, -avond en -nacht trokken de teams van de wijkwerking regio West samen met de mobiele eenheid en het Orida-fietsteam ten strijde tegen allerhande vormen van overlast in de binnenstad.

 

Een 16-jarige bestuurder van een bromfiets testte positief op het gebruik van drugs. Hij had een mes en een bivakmuts op zak. Deze werden in beslag genomen. Een andere 17-jarige liep rond met een vlindermes op zak.

 

Een bestuurder die op het Falconplein het onderscheid niet kon maken tussen het voetpad en een parkeerplaats bleek onder invloed van drugs. Bovendien vond de politie 23 gram cocaïne in zijn voertuig. Deze werden samen met zijn rijbewijs in beslag genomen.

 

Een 19-jarige jongen die in aanmerking kwam voor het verkopen van drugs in de omgeving van het Mechelseplein werd gearresteerd en voorgeleid. 

 

9 personen die op de openbare weg drugs gebruikten kregen een onmiddellijke minnelijke schikking voorgesteld.

 

3 personen waren zo dronken en veroorzaakten zoveel overlast dat ze hun roes mochten uitslapen in de cel. Er werd ook een muziekbox in beslag genomen die de omwonenden van een plein uit hun slaap hield.

 

3 wildplassers werden op heterdaad betrapt. 15 dronken personen op het Mechelseplein werden beboet voor het veroorzaken van het nodige nachtlawaai.

 

5 gecontroleerde bestuurders reden rond onder invloed van drugs of alcohol.

 

30/08/2021