Archief | Lokale Politie Antwerpen

Current Size: 62.5%

Archief

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
04/09/2017

Bende gauwdieven opgepakt tijdens Laundry Day

Het team van de Antwerpse lokale recherche dat is gespecialiseerd in gauwdiefstallen kon zaterdag drie dieven op heterdaad betrappen tijdens Laundry Day. Het drietal had zich zo georganiseerd dat het systematisch festivalbezoekers van hun smartphone ontfutselde. Speurders, die de bende op het festivalterrein schaduwden, konden de verdachten arresteren. De onderzoeksrechter heeft hen intussen onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

Lees meer ...
02/09/2017

Feitenrelaas: respectloos geweld tegen politie

Vrijdagavond zijn twee inspecteurs van het Orida fietsteam tijdens een opdracht belaagd, bedreigd en aangevallen door verschillende individuen op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Bepaalde media twijfelen aan de objectieve informatie die vandaag door de politie van Antwerpen over deze respectloze incidenten is bekendgemaakt. Om die reden maakt de Antwerpse politie een gedetailleerd feitenrelaas bekend.

Lees meer ...
01/09/2017

Bekende Antwerpenaren brengen kinderen veilig terug naar school

Veilig terug naar school, willen niet alle ouders dat voor hun kinderen? Samen met de stad Antwerpen doen we er alvast alles aan om mensen erop attent te maken extra aandachtig te zijn voor de Antwerpse schoolgaande kinderen in het verkeer. Om de nieuwe campagne ‘word ook mijn maat op straat’ in de kijker te zetten, schakelden we vandaag vier Ghost Rockers en vier Bekende Antwerpenaren in om kinderen veilig te begeleiden op hun weg naar school.

Lees meer ...
27/08/2017

Mogelijke fietsdieven betrapt bij wijkactie 'parken en pleinen'

In de afgelopen nacht heeft de wijkwerking van de politie van Antwerpen een overlastactie 'parken en pleinen' gehouden. Bij de actie hebben ze twee mogelijke fietsdieven van de straat gehaald. Bij een fouille en huiszoeking zijn alleszins heel wat gestolen fietsspullen gevonden.

Lees meer ...
26/08/2017

Wapen en drugs gevonden na achtervolging

Bij de actie Pop-Up van gisteren heeft de politie een gewapende man gevat. Hij was in het bezit van een vuurwapen en een aanzienlijke hoeveelheid drugs. Zijn kompaan, die wegvluchtte met de wagen, kon ontkomen.

Lees meer ...
25/08/2017

15 verwaarloosde katten aangetroffen

Op woensdag 23 augustus zijn 15 verwaarloosde katten uit een woning in Deurne gehaald en ondergebracht in een opvangplaats. De dieren leefden in bijzonder ongezonde omstandigheden en overleefden op bedorven voedsel. De politie moest de woning openbreken om de dieren te kunnen laten ophalen.

Lees meer ...
23/08/2017

[VIDEO] Wie heeft info over incident tegen supporters KFCO Beerschot Wilrijk?

Op 13 augustus zijn op het grondgebied van Mortsel twee bussen met supporters van voetbalclub KFCO Beerschot Wilrijk belaagd door een groep die vermoedelijk bestaat uit RAFC-supporters. Er is abnormaal geweld gebruikt en zware schade toegebracht aan de infrastructuur. Politie en parket zijn op zoek naar nuttige informatie over dit incident.

Lees meer ...
21/08/2017

Word ook mijn maat op straat

Kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer, zeker wanneer ze tijdens de ochtendspits naar school trekken. De Antwerpse kinderen vragen daarom om hen veilig naar school te laten gaan. Ze roepen alle weggebruikers om wat hoffelijker te zijn in het verkeer. Word jij ook hun maat op straat? 

Lees meer ...
10/08/2017

Scheldekaaien drie dagen afgesloten voor evenementen

Op 12, 15 en 20 augustus zijn de Scheldekaaien afgesloten voor evenementen. Met de knip van de Leien in het achterhoofd verwacht de politie extra verkeershinder op de Antwerpse noord-zuidverbinding. Automobilisten nemen dus best hun voorzorgen. Het eerste evenement vindt nu zaterdag plaats. Dan trekt de Antwerp Pride Parade door de binnenstad. Een aantal straten wordt daarom vanaf vrijdagavond 20 uur parkeervrij. Later in augustus volgen nog de Rubensmarkt en het Bollekesfeest.

Lees meer ...
10/08/2017

Kantoren Oudaan en Unolaan open op 'moederkesdag'

Op dinsdag 15 augustus 2017 zijn de politiekantoren aan de Oudaan en de Unolaan open van 7 uur 's ochtends tot half 7 's avonds. Alle andere kantoren zijn gesloten omwille van de feestdag die we in Antwerpen 'moederkesdag' noemen.

Lees meer ...

Pagina's