Current Size: 62.5%

Archief

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
21/06/2017

Incident Breydelstraat [update]

Vanmorgen heeft de politie van Antwerpen de Breydelstraat afgesloten nadat getuigen twee jonge mannen met een wapen op de daken gezien hadden. De politie heeft zich snel georganiseerd en is ter plaatse aan een onderzoek gestart. Dat leidde tot de identificatie van 2 meerderjarigen die later zijn opgepakt met als op echt gelijkende speelgoedwapens.

Lees meer ...
21/06/2017

[VIDEO] Politie extra waakzaam

Wie vandaag op drukke plaatsen in Antwerpen komt, zal de verhoogde aanwezigheid van de politie zeker opmerken. Dat is het rechtstreekse gevolg van het incident van gisteren in Brussel.

Lees meer ...
19/06/2017

Simultane huiszoekingen in Antwerpen en Kempen

Speurders van Lokale Politie Antwerpen hebben op donderdag 8 juni ‘s ochtends twee simultane huiszoekingen uitgevoerd in het Antwerpse en in de Kempen. Daarbij zijn drie personen opgepakt en werd er een aanzienlijke hoeveelheid hasjiesj in beslag genomen.

Lees meer ...
16/06/2017

Laat speelgoedwapens thuis

Donderdagavond zijn aan de De Keyserlei vier jongeren opgepakt door de politie. Ze namen nepwapens in de hand die op het eerste gezicht niet te onderscheiden zijn van echte. De politie arresteerde het groepje en vond ook nog andere verboden wapens zoals een mes en een boksbeugel. Na het verhoor mochten de jongeren naar huis. De politie roept op om nep- en speelgoedwapens niet mee te nemen op straat of naar openbare plaatsen.

Lees meer ...
02/06/2017

[VIDEO] Brand in psychiatrische afdeling ZNA Stuivenberg

Bij een brand in de psychiatrische afdeling van het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen werd vannacht een volledige ziekenhuisvleugel geëvacueerd. Zo’n 135 patiënten werden tijdelijk in de cafetaria ondergebracht. Niemand raakte gewond.
 

Lees meer ...
29/05/2017

Aangepaste openingsuren op Pinkstermaandag

Op maandag 5 juni 2017 kunt u terecht in de politiekantoren aan de Oudaan en de Unolaan. Deze zijn geopend van 7 uur 's ochtends tot half 7 's avonds. Alle andere kantoren zijn gesloten op Pinkstermaandag.

Lees meer ...
14/05/2017

3,2 % onder invloed bij Wodca-actie

Vannacht heeft de politie van Antwerpen opnieuw een Wodca-actie op poten gezet. 62 van de 1 890 gecontroleerde bestuurders reden onder invloed. Tijdens de actie zijn ook twee straatracers betrapt.

Lees meer ...
10/05/2017

Vernieuwd prostitutieteam bouwt samenwerking met partners uit

2016 was voor het prostitutieteam een jaar van verandering en vernieuwing. Acht gedreven nieuwe medewerkers maakten de overstap naar het team. Het Antwerpse prostitutieteam zette de eerste maanden van 2016 vooral in op zijn (re)organisatie en het uittekenen van de krijtlijnen over de aanpak van controles. Hierover zijn goede werkafspraken gemaakt met partners zoals de dienst Samen Leven van de stad, Ghapro, Payoke en Boysproject. Maar ook de professionele samenwerking met de referentiemagistraat van het parket en de federale politie gaat onverminderd voort.

Lees meer ...
08/05/2017

Dollemansrit door Schoten en Brecht

Maandagvoormiddag vluchtte een bestuurder weg van een politiecontrole op de Bredabaan in Merksem. Na een dolle rit doorheen Schoten en Sint-Job-In't-Goor, waarbij een voetganger werd aangereden door de vluchtende wagen, werd de BMW tot stilstand gebracht op de Schotensteenweg in Brecht.

Lees meer ...
08/05/2017

Resultaten Wodca-controles

In de nacht van zaterdag op zondag nam Politie Antwerpen opnieuw deel aan de Wodca-controles. 1359 bestuurders werden gecontroleerd. 36 van hen reden onder invloed van alcohol of drugs. 6 rijbewijzen zijn die nacht onmiddellijk ingetrokken.

Lees meer ...

Pagina's