Archief | Lokale Politie Antwerpen

Current Size: 62.5%

Archief

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
20/11/2018

De Buurtpolitie bezoekt hun maten op straat na een geslaagde verkeersveiligheidscampagne

"Maat op straat!" Deze zin klinkt vele Antwerpse kinderen, en wellicht ook hun ouders, zeker bekend in de oren. Het was de slogan van de verkeersveiligheidscampagne van Politiezone Antwerpen dit jaar. De slogan was overal te zien: langs de weg, op het openbaar vervoer en je kon hem zelfs horen in een liedje dat door acteurs van De Buurtpolitie werd ingezongen.

Lees meer ...
20/11/2018

Kantoor Quinten Matsijslei gesloten

Er is een defect opgedoken in het kantoor aan de Quinten Matsijslei. Door de panne is het niet mogelijk om bezoekers te ontvangen. De medewerkers van het kantoor trachten aangekondigde bezoekers te bereiken om de gemaakte afspraken te verzetten. Er wordt alles aan gedaan om de hinder te beperken en om een oplossing te zoeken. Heb je vragen? Je kan altijd terecht op de Blauwe Lijn via het gratis nummer: 0800 123 12.

Lees meer ...
20/11/2018

Verkeerspolitie controleert bussen en vrachtwagens

De Antwerpse verkeerspolitie heeft dit weekend op de parking van Spoor Oost enkele vrachtwagens en bussen gecontroleerd. In totaal werden 19 voertuigen grondig onder de loep genomen. Er werden heel wat overtredingen vastgesteld en boetes uitgeschreven. Er werden ook 2 pv's opgemaakt.

Lees meer ...
18/11/2018

Resultaten actie 'rijden onder invloed'

Vanmorgen heeft de verkeerspolitie een controle-actie gehouden om bestuurders te onderscheppen die onder invloed achter het stuur gekropen waren. Vooral bestuurders die uit het nachtleven kwamen, werden aan een controle onderworpen. 

Lees meer ...
16/11/2018

Verkeersmaatregelen bij intrede van de Sint

Op zaterdag 17 november maakt de Sint opnieuw zijn intrede in Antwerpen. Dit jaar zal zijn boot niet aanmeren aan de Scheldekaaien, maar aan het Verbindingsdok-Westkaai op het Eilandje. Sinterklaas zal aan het MAS de brave kinderen toespreken. Vanaf vrijdag middernacht worden een aantal straten parkeervrij gemaakt. Verplaats tijdig je wagen!

Lees meer ...
12/11/2018

Resultaten verkeerscontrole

Verkeersveiligheid blijft voor Politiezone Antwerpen een belangrijk aandachtspunt. Om die reden heeft het verkeersondersteuningsteam van het zorggebied City gisteren een controle-actie georganiseerd. 143 voertuigen en 206 personen werden gecontroleerd. 

Lees meer ...
12/11/2018

Bij jou ingebroken? Check of we je spullen hebben gevonden

Bij verschillende huiszoekingen hebben speurders van de lokale recherche voorwerpen teruggevonden die vermoedelijk afkomstig zijn van woninginbraken. Het gaat onder meer om een saxofoon. Werd jij slachtoffer van een inbraak? Bekijk de teruggevonden spullen online.

Lees meer ...
08/11/2018

Resultaten actie Silvius

Gisteren was er opnieuw een actie Silvius op het Antwerpse grondgebied. Bij de actie konden verschillende verdachten gearresteerd worden. Zo werd een man meegenomen omdat hij drugs en een verboden wapen bij zich had. 2 anderen werden gearresteerd omdat er nog een bevel tot gevangenneming achter hun naam stond.

Lees meer ...
06/11/2018

Opgelet voor valse deur-aan-deurverkopers

Politiezone Antwerpen heeft op korte tijd meerdere meldingen ontvangen over deur-aan-deurverkopers die zich voordoen als medewerkers van Engie of Securitas. Ze proberen bij mensen thuis binnen te raken, zogezegd om de ketel na te kijken of om een alarminstallatie te verkopen. De politie vermoedt dat het gaat om listige dieven en maant aan tot voorzichtigheid.

Lees meer ...
04/11/2018

Resultaten Wodca-controle

Vannacht controleerde de politie 849 bestuurders tijdens de Wodca-actie. Vier bestuurders bliezen 'A' en zes bliezen 'P'. Nog zes andere bestuurders legden een positieve speekseltest af.

Lees meer ...

Pagina's