Archief | Lokale Politie Antwerpen

Current Size: 62.5%

Archief

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
08/06/2018

23 vrachtwagens gecontroleerd

Op donderdag 7 juni was er een arrondissementele controle-actie op het naleven van de regelgeving rond de rij- en rusttijden en het gebruik van het controletoestel ervan. De politie controleerde 23 vrachtwagens waarvan bijna de helft de rij- en rusttijden niet naleefde. 

Lees meer ...
07/06/2018

Politie en De Lijn controleren samen in zorggebied Oost

Afgelopen maandag werd er door het wijkteam Oost een controle-actie gehouden samen met controleurs van De Lijn. Op 35 voertuigen van de openbare vervoersmaatschappij werden er 1 300 reizigers gecontroleerd.

Lees meer ...
06/06/2018

Resultaten verkeersactie Groenstraat in Wilrijk

Op dinsdag 5 juni 2018 hield het verkeersondersteuningsteam van de afdeling Zuid een verkeersactie in de Groenstraat in Wilrijk. Tijdens de actie werden verschillende overtredingen vastgesteld.

Lees meer ...
03/06/2018

Resultaten nachtelijke Wodca-actie

In de afgelopen nacht was er opnieuw aandacht voor het gebruik van alcohol en verdovende middelen in het verkeer. Er werd een Wodca-actie op poten gezet waarbij zo'n 700 bestuurders gecontroleerd werden. Er waren ook snelheidscontroles.

Lees meer ...
01/06/2018

Portugese veelpleger gevat dankzij anoniem verkeerstoezicht

Woensdag werd een Portugese veelpleger op heterdaad betrapt bij een snelheidsovertreding. De man had nog 22 onbetaalde verkeersboetes op zijn naam staan. De verkeerspolitie kon de veelpleger opsporen dankzij het gebruik van de ANPR-camera's. De verdachte werd door een anonieme motorpatrouille gevat en kreeg de rekening gepresenteerd. 

Lees meer ...
01/06/2018

Stad, hulpdiensten en dienst milieu-interventie op zoek naar oorzaak geurhinder

Sinds gisterenmiddag ontvangen brandweer, politie en stad Antwerpen tal van meldingen over geurhinder. Een zwavelachtige geur is waarneembaar in een uitgebreid gebied, van Linkeroever en het stadscentrum tot Merksem en Deurne.

Lees meer ...
30/05/2018

Drie auto's in beslag genomen tijdens wijkactie

Dinsdag hield het wijkteam 2 van regio Centrum een wijkactie van 8 uur tot 16.30 uur. De actie had als doel overlast in parken, op pleinen en parkeerterreinen te beperken door een zichtbare politieaanwezigheid. Tijdens de actie werd er gecontroleerd op boorddocumenten, rijbewijzen en gebruik van alcohol en drugs in het verkeer. In totaal werden er 130 personen en 125 voertuigen gecontroleerd. Drie voertuigen werden in beslag genomen.

Lees meer ...
30/05/2018

[VIDEO] Politie Antwerpen houdt 1 minuut stilte

De medewerkers van Politie Antwerpen hebben vanmiddag een minuut stilte gehouden naar aanleiding van de feiten gisteren in Luik waarbij twee politiemensen om het leven kwamen en nog eens vier anderen collega's gewond raakten.

Lees meer ...
24/05/2018

Antwerpse verkeerspolitie werkt mee aan internationale actie

In de haven van Antwerpen hebben inspectiediensten van België, Nederland en Luxemburg dinsdag gezamenlijke controles gehouden op vrachtvervoer. Het was de eerste keer dat dit soort controles plaatsvonden. De deelnemende landen wisselden onderling materiaal uit, wat kostenbesparend en efficiënt werkt. Ook de Antwerpse verkeerspolitie werkte mee aan de actie.

Lees meer ...
24/05/2018

Twee verdachten van voetzoeker tijdens voetbalmatch verhoord

Lokale Politie Antwerpen heeft dinsdag twee verdachten verhoord in verband met een ontploffing van een voetzoeker tijdens de voetbalwedstrijd tussen R. Antwerp F.C. en Sint-Truiden op 12 mei 2018. Meer dan 15 mensen boden zich tijdens de wedstrijd aan voor verzorging ten gevolge van de knal.

Lees meer ...

Pagina's