Archief | Lokale Politie Antwerpen

Current Size: 62.5%

Archief

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
05/05/2018

Resultaten verkeersacties 3 en 4 mei

De verkeerspolitie hield donderdag en vrijdag twee gerichte acties, waarbij op grotere schaal vaststellingen werden gedaan rond roekeloos en foutief rijgedrag. Tijdens de acties werden in totaal 118 bestuurders geverbaliseerd.

Lees meer ...
26/04/2018

Aangepaste openingsuren tijdens meimaand

Er vallen verschillende feestdagen in de maand mei. Op deze dagen passen we onze dienstverlening telkens aan. De meeste kantoren blijven gesloten, maar je kan wel terecht in de kantoren Oudaan en Unolaan. Deze zijn geopend van 7 uur 's ochtends tot half 7 's avonds.

Lees meer ...
19/04/2018

10 356 voertuigen gecontroleerd tijdens de flitsmarathon

De verkeersdienst van de Antwerpse politie nam op 18 april deel aan de Europese flitsmarathon. Op 14 verschillende locaties controleerden ze 21 uur lang in totaal 10 356 voertuigen. 412 bestuurders (ongeveer 3%) mogen de komende weken een verkeersboete in de bus verwachten omdat ze zich niet aan de snelheidsregels hebben gehouden. 
 

Lees meer ...
19/04/2018

Takelen Antwerp Ten Miles en Marathon vandaag van start

De voorbije dagen hebben de verkeersondersteuningsteams van de Antwerpse politie de parkeervrije zones op Linkeroever voor de opbouw van de Antwerp Ten Miles en Marathon leeggemaakt. In de nacht van zaterdag op zondag zullen ook andere delen van het parcours worden vrijgemaakt. 

Lees meer ...
16/04/2018

3 439 bestuurders gecontroleerd bij Wodca-actie en snelheidscontrole

In de nacht van zaterdag op zondag organiseerde de verkeerspolitie van Antwerpen op verschillende plaatsen een Wodca-actie, 1 303 bestuurders moesten blazen. Zaterdag werd er ook een snelheidscontrole met interceptie gehouden. Hierbij werden 2 136 bestuurders gecontroleerd. 112 mensen hielden zicht niet aan de toegelaten maximumsnelheid.

Lees meer ...
10/04/2018

Antwerpse recherche vat bende die ouderen bankkaarten ontfutselde

De recherche van de Antwerpse politie heeft een 4-koppige dievenbende op heterdaad kunnen betrappen en 3 verdachten kunnen arresteren. De dienst eigendommen van de lokale recherche was al sinds november vorig jaar bezig met het onderzoek naar de bende, die zich vanuit Luik naar Antwerpen had verplaatst. Het verder onderzoek loopt, de rechter ten gronde zal beoordelen of de feiten bewezen zijn.

Lees meer ...
09/04/2018

Drugsondersteuningsteam rolt Albanese drugsbende op

Zaterdagavond voerde het drugsondersteuningsteam acht huiszoekingen uit in een onderzoek naar een Albanese drugsbende. Er werden acht verdachten gearresteerd en een aanzienlijke hoeveelheid soft- en harddrugs in beslag genomen. Alle verdachten werden zondag voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Lees meer ...
30/03/2018

Parkeerverbod Ronde van Vlaanderen: politie takelt vannacht

Vannacht zal het wijkteam van de Antwerpse politie van start gaan met het takelen van wagens in functie van de start van de Ronde van Vlaanderen op zondag 1 april. Elk voertuig dat zich bevindt in een zone met een parkeerverbod, zal getakeld worden. Iedereen heeft nog tijd tot 19.30 uur vanavond om zijn of haar wagen te verplaatsen.

Lees meer ...
30/03/2018

Paasmaandag: enkel hoofdkantoren open

Op paasmaandag kun je terecht in de politiekantoren aan de Oudaan en de Unolaan. Deze kantoren zijn open van 7 uur 's ochtends tot half 7 's avonds. Alle andere kantoren zijn gesloten.

Lees meer ...
30/03/2018

Drugsdealer gevat tijdens actie Silvius

Woensdag 28 maart vond opnieuw een actie Silvius plaats. Tijdens de actie werd een drugsdealer met 7,6 kilo marihuana gevat. 

Lees meer ...

Pagina's