Menu-knop

Current Size: 62.5%

Archief

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
08/05/2017

Dollemansrit door Schoten en Brecht

Maandagvoormiddag vluchtte een bestuurder weg van een politiecontrole op de Bredabaan in Merksem. Na een dolle rit doorheen Schoten en Sint-Job-In't-Goor, waarbij een voetganger werd aangereden door de vluchtende wagen, werd de BMW tot stilstand gebracht op de Schotensteenweg in Brecht.

Lees meer ...
08/05/2017

Resultaten Wodca-controles

In de nacht van zaterdag op zondag nam Politie Antwerpen opnieuw deel aan de Wodca-controles. 1359 bestuurders werden gecontroleerd. 36 van hen reden onder invloed van alcohol of drugs. 6 rijbewijzen zijn die nacht onmiddellijk ingetrokken.

Lees meer ...
30/04/2017

Resultaten Wodca-controles

Afgelopen nacht nam Lokale Politie Antwerpen opnieuw deel aan de Wodca-controles. 52 bestuurders reden onder invloed van alcohol of drugs. 16 rijbewijzen zijn vannacht onmiddellijk ingetrokken.

Lees meer ...
30/04/2017

Let op voor takelingen in omgeving Theaterplein

Morgen, 1 mei, vindt er een feestmarkt plaats in de omgeving van het Theaterplein. Er mag dan van 's morgens 5 tot 's avonds 18 uur niet geparkeerd worden in de omliggende straten. Let op dat je op tijd je auto verplaatst als je daar geparkeerd staat.

Lees meer ...
27/04/2017

1 mei: enkel kantoren Oudaan en Unolaan open

Op maandag 1 mei 2017 kunt u terecht in de politiekantoren aan de Oudaan en de Unolaan. Deze zijn geopend van 7 uur 's ochtends tot half 7 's avonds. Alle andere kantoren zijn gesloten.

Lees meer ...
26/04/2017

Gezocht: verdachte van overval op dokterspraktijk

Politie en gerecht zijn op zoek naar een verdachte van een gewelddadige overval op een dokterspraktijk. De feiten speelden zich af aan de Plantin en Moretuslei op donderdag 23 maart 2017. Herkent u de man op de robotfoto en het beeld van de bewakingscamera? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de speurders.

Lees meer ...
20/04/2017

9 op 10 bestuurders rijden niet te snel tijdens flitsmarathon

Op woensdag 19 april nam ook de verkeersdienst van de Politie Antwerpen deel aan de nationale flitsmarathon. 4,5 % van de bestuurders die gecontroleerd werden, reed te snel.

Lees meer ...
19/04/2017

Let op voor gedienstige Engelstalige klusjesmannen

De voorbije jaren werden heel wat mensen het slachtoffer van malafide klusjesmannen. Ze boden tegen spotprijzen hun diensten aan. Maar het werk werd nooit volledig afgewerkt, terwijl de verdachten wel met het geld verdwenen. Nu lijkt dit fenomeen opnieuw op te duiken. De politie van Antwerpen wil waarschuwen voor deze oplichters, voor ze slachtoffers kunnen maken in onze stad.

Lees meer ...
15/04/2017

Criminaliteit in Antwerpen daalt voor vierde jaar op rij

Lokale Politie Antwerpen blijft inzetten op de veiligheid van de Antwerpenaar en wie Antwerpen bezoekt. In 2015 onderging het korps een grote reorganisatie. Met die nieuwe aanpak was de Antwerpse politie vorig jaar in staat om de terreurdreiging te beheersen en tegelijk in te zetten op de verschillende vormen van criminaliteit. En opnieuw behaalt de politie van Antwerpen een goed resultaat met een daling van de criminaliteit met 4 %. Die is te danken aan de dagelijkse inzet van goed 2 100 operationele medewerkers.

Lees meer ...
14/04/2017

Twee kantoren open op Paasmaandag

Op Paasmaandag 17 april 2017 kunt u terecht in de politiekantoren langs de Oudaan en de Unolaan. Deze zijn geopend van 7 uur 's ochtends tot half 7 's avonds. Alle andere kantoren zijn gesloten.

Lees meer ...

Pagina's