Archief | Lokale Politie Antwerpen

Current Size: 62.5%

Archief

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets
27/02/2018

Nieuwe onthaalregeling voor 3 wijkkantoren

Vanaf donderdag 1 maart verandert Politie Antwerpen de onthaalwerking van drie wijkkantoren. De kantoren op de Junostraat in Berchem, de Halewijnlaan op Linkeroever en de Antwerpsebaan in Berendrecht zijn voortaan enkel nog op afspraak te bezoeken. Zo kunnen mensen sneller geholpen worden op een moment dat ze zelf kiezen. Door de maatregel wordt ook extra capaciteit gecreëerd voor de wijkwerking op het terrein.

Lees meer ...
27/02/2018

Twee drugsdealers gevat tijdens politieacties

Tijdens twee politieacties de voorbije dagen werden twee drugsdealers gevat. Telkens werd de controle gevolgd door een huiszoeking, met twee mooie vangsten als resultaat.

Lees meer ...
24/02/2018

1 000 XTC-pillen in beslag genomen na controle

Een hit van een ANPR-camera leidde vrijdagmiddag tot een substantiële drugsvangst. Een verdacht voertuig werd ter hoogte van de Stenenbrug gecontroleerd.

Lees meer ...
22/02/2018

Politie Antwerpen waarschuwt voor oplichting

De politie van Antwerpen waarschuwt voor jongeren die mensen misleiden door snoepgoed te verkopen voor een zogezegd goed doel. In de afgelopen weken kreeg de politie hiervoor verschillende meldingen. De verschillende wijkteams houden deze gang van zaken extra in de gaten.

Lees meer ...
22/02/2018

13 arrestaties na grote drugsactie

Vanmorgen zijn er in het Antwerpse een aantal huiszoekingen verricht in het kader van een drugsonderzoek. Bij de actie zijn grote sommen geld en drugs gevonden. Ook in Jette is in hetzelfde onderzoek een huiszoeking gebeurd.

Lees meer ...
20/02/2018

Ongeval tussen tram en bus in Deurne: zware verkeershinder

Bij een manoeuvre is deze morgen een bus frontaal op een tram gereden op het kruispunt van de Ruggeveldlaan en de August Van de Wielelei in Deurne. In totaal zijn een twintigtal (licht)gewonden overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. Door het ongeval is er zware verkeershinder voor het bus- en tramverkeer en in de omgeving van het kruispunt.

Lees meer ...
19/02/2018

Grondverzakking door waterlek in Markgravelei

Bij graafwerken in de Markgravelei ter hoogte van het park Hof Van Leysen is een waterlek ontstaan. Het waterlek veroorzaakt een grondverzakking. De hulpdiensten zijn ter plaatse om de situatie op te volgen. Een twintigtal buurtbewoners zijn preventief geëvacueerd. Voor de meest recente update klik je op verder.

Lees meer ...
18/02/2018

Aspiranten zetten grote verkeerscontrole op poten

Dit weekend heeft de politie een verkeersactie gehouden met aspiranten die zich klaarstomen om inspecteur van politie te worden. De aspirant-hoofdinspecteurs van Campus Vesta bereidden de actie voor. 482 bestuurders werden gecontroleerd onder het toezicht van ervaren politiemensen.

Lees meer ...
17/02/2018

Politie controleert op gsm-gebruik en gordeldracht

Op 14 februari controleerde het verkeersondersteuningsteam van de zone West op het dragen van de veiligheidsgordel en het gsm-gebruik achter het stuur. De actie vond plaats tussen 15 en 17.30 uur.

Lees meer ...
13/02/2018

Drugsdealer loopt opnieuw tegen de lamp

Het wijkonderzoeksteam kon dit weekend een drugsdealer klissen. Het team controleerde het voertuig van een verdachte die uitvoerig gekend was bij de politie.

Lees meer ...

Pagina's