(Aan)vragen van studenten | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

(Aan)vragen van studentenPrintvriendelijke versie Send by email PDF version

Politiezone Antwerpen wordt overstelpt met allerhande vragen van studenten. We vinden het belangrijk om ook hen zoveel mogelijk van dienst te zijn. De vraag is echter groter dan de capaciteit om aan elke vraag tegemoet te komen.

In principe gaat Politiezone Antwerpen uitsluitend in op vragen van laatstejaarsstudenten (secundair onderwijs, bachelor en master) en van studenten die een opleiding communicatie volgen (ongeacht het jaar waarin ze zitten). Het is mogelijk dat deze beperking uitgebreid of ingekrompen wordt. Bovendien wordt elke vraag individueel bekeken.

Kom jij in aanmerking? Vul dan dit formulier in. Op basis van deze informatie beslissen we of we op je vraag kunnen ingaan en binnen welke termijn.

Wil je graag een stage volgen bij Politiezone Antwerpen? Gebruik dan het aanvraagformulier voor stages.

Aard van de vraag

Vink hier één keuze aan. Zo bepalen we welke dienst van Politiezone Antwerpen het beste aanspreekpunt is voor je vraag. In een beperkt aantal gevallen moeten we je zelfs doorverwijzen naar Stad Antwerpen.

Opgelet: de vermelde doorlooptijd is de periode waarin je inhoudelijk antwoord krijgt op je vraag. Als we sneller kunnen antwoorden, zullen we dat ook doen.

Jouw gegevens

Bijkomende informatie

Om je aanvraag te vervolledigen, vragen we om ons een attest van je directie/campusdirecteur te bezorgen waaruit duidelijk wordt dat je deze opdracht hebt gekregen.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg png pdf doc docx.