Aan het woord | Lokale Politie Antwerpen

Current Size: 62.5%

Aan het woordPrintvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Het is fijn werken bij Politie Antwerpen. Waarom precies vertellen deze burgerpersoneelsleden. Een vraag? Of eens van gedachten wisselen met iemand die al bij ons werkt? Ons promoteam helpt je graag verder.

 

"Bij Politie Antwerpen krijg je alle kansen om je eigen loopbaan te ontwikkelen. Wil je vooruit, dan kun je de nodige opleidingen volgen. Op dat vlak zijn we niet alleen het grootste, maar volgens mij ook het meest moderne korps van het land. Door onze schaalgrootte kun je je bijscholen in thema’s die elders niet aan bod komen, denk maar aan geweldbeheersing of ordehandhaving."

- Jo, personeelsdienst -

 
 

"Voor mijn job als onthaalmedewerker moet ik administratieve taken tot een goed einde brengen én mijn communicatieve vaardigheden volop uitspelen. Omdat je zelf aanspreekpunt bent, sta je heel dichtbij de mensen. Je helpt de klanten zelf bij het oplossen van problemen of je verwijst hen correct door. Deze mix zorgt voor veel werkvreugde en vormt voor mij de perfecte werkbalans!"

- Vanessa, onthaal -

"Ik werk bij de helpdesk van Politie Antwerpen. Daardoor kom ik nagenoeg met iedereen van het korps in contact. Het is fijn om collega’s verder te helpen. Ik hou ook van de afwisseling in mijn takenpakket: doordat de problemen zo uiteenlopend zijn, blijft het uitdagend werk. Bovendien biedt het korps kansen om door te groeien en verder te ontwikkelen."

- An, ICT -

 
 

"Ik werk graag bij de politie, omdat onze organisatie een gevestigde waarde is in de maatschappij. We zijn niet altijd even populair, maar toch kijken mensen op naar de politie en dat vind ik terecht. Als onthaalmedewerkster geeft het me een goed gevoel als ik een klant heb kunnen helpen. Elke aangifte is anders, waardoor mijn job uitdagend en afwisselend blijft."

- Najoua, wijkinformatiekruispunt -

 

 

Kim, Kim en Peter werken voor de afdeling informatiegestuurde politiezorg. Zij zorgen ervoor dat de correcte informatie tot bij de politiemensen op het terrein geraakt.