Brabo-werken | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Brabo-werkenPrintvriendelijke versie Send by email PDF version

Deze pagina is niet geoptimaliseerd voor weergave op mobiele toestellen of tablets

Politiezone Antwerpen gaat mee met zijn tijd. Om die reden startten we in 2017 een verandertraject om een nieuwe manier van werken te introduceren in ons korps: het Brabo-werken.

De principes van het Brabo-werken zijn voor iedereen gelijk, maar de invulling is voor elk team verschillend. Bespreek dus zeker met je nieuwe leidinggevende welke resultaat- en werkafspraken er al gemaakt zijn.

Wees gerust: deze afspraken staan niet in beton vastgebeiteld. Jouw komst kan aanleiding zijn om deze afspraken nog eens te overlopen en kritisch te bekijken.

Op deze pagina vind je achtergrondinformatie om je vertrouwd te maken met het Brabo-werken. Veel kijk- en leesplezier!

Visie

Onze visie op het Brabo-werken is gebaseerd op fundamenten (zaken die onmisbaar en voorwaarde zijn om te kunnen werken), uitgangspunten (binnen welk kader passen we het toe?) en beweegredenen (de voornaamste redenen waarom we het überhaupt doen). Samen vormen ze onze visie op werken. Ook onze missie, visie, waarden staan hierin centraal.

Lees meer ...

Documentatie

De communicatiedienst neemt tal van initiatieven om de nieuwe manier van werken en de bouw van ons mastergebouw te introduceren bij haar medewerkers. Bekijk onze videojournaals of grasduin door de artikels van ons personeelsblad de Pol.  

Lees meer ...