Ander probleem | Politiezone Antwerpen

Current Size: 62.5%

Ander probleemPrintvriendelijke versie Send by email PDF version

Je wil een probleem melden bij de Antwerpse politie dat je niet in de lijst van misdrijven, feiten en overlastproblemen hebt gevonden. Dat kan via dit formulier.

  • 1
  • 2
:

Geef dan het tijdsbestek waarin het feit zich afspeelde:

:
:

Omschrijf zo precies mogelijk waar het misdrijf/incident/probleem zich heeft afgespeeld. Vermeld de straat en bij voorkeur ook het huisnummer. Indien het huisnummer niet bekend is, omschrijft u de plaats van het gebeuren.

Omschrijf zo precies mogelijk waar het misdrijf/incident/probleem zich heeft afgespeeld. Vermeld de straat en bij voorkeur ook ter hoogte van welk huisnummer. Indien de feiten zich afspeelden op een privé-terrein of in een park, beschrijft u de omgeving zo nauwkeurig mogelijk.

Omschrijf zo precies mogelijk waar het misdrijf/incident/probleem zich heeft afgespeeld. Vermeld het lijnnummer en de rijrichting. Geef ook aan tussen welke haltes de feiten plaatsvonden.

Omschrijf zo precies mogelijk waar het misdrijf/incident/probleem zich heeft afgespeeld. Vermeld het traject waarop u zich bevond toen de feiten plaatsvonden.

Omschrijf zo precies mogelijk waar het misdrijf/incident/probleem zich heeft afgespeeld.